Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Η λιπομέτρηση και η λεπτομερής ανάλυση σύστασης σώματος είναι μια διαδικασία που εκτιμά τη συνολική σύσταση και κατανομή ιστών του σώματος (επίπεδα λίπους, μυϊκή μάζα, υγρά, οστά), η οποία βασίζεται στη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης. Με μία ανάλυση στην πρώτη και κάθε επόμενη συνεδρία, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε με λεπτομέρεια την πρόοδό σας.

Οι μεταβολές του σωματικού βάρους τις περισσότερες φορές δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εξέλιξη μιας προσπάθειας, αφού επηρεάζονται εύκολα από μεταβολές των υγρών του σώματος, ακόμα και εντός της ίδιας ημέρας. Η σχέση μυϊκού ιστού με τη λιπώδη μάζα του σώματος, έχει μεγάλη σημασία. Παρότι το συνολικό βάρος μπορεί να βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα, η σχέση μυών/λίπους μπορεί να μην είναι ιδανική (π.χ. να υπάρχει αυξημένο λίπος σε σύγκριση με τον μυϊκό ιστό). Το αντίστροφο μπορεί, επίσης, να ισχύει – όπως σε περιπτώσεις αθλητών ή χρόνια αθλούμενων.

Στο χώρο του γραφείου μας χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία πολυσυχνοτικής βιοηλεκτρικής εμπέδησης μέσω του εξοπλισμού InBody 370s. Η μέτρηση διαρκεί λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα, είναι ασφαλής, εύχρηστη και ιδιαίτερα αξιόπιστη, εφόσον προηγηθεί κατάλληλη προετοιμασία. Έτσι μπορούμε να άμεσα να εκτιμήσουμε:

InBody 370s

info@atwa.gr